Den 18:e november, så presenterade HUI research att inget mindre än stormkök blev årets julklapp 2020. Årets julklapp har funnits i 34 år och är en presentation som brukar vara startskottet för den riktiga starten på julhandeln i Sverige. Då det är vanligt att många tycker det är svårt att köpa rätt julklappar, så kan ni se detta som en slags vägvisare.Därför är luftrenare årets julklapp - ELON

Ibland är det väldigt svårt att hitta julklappar till kompisar eller arbetslaget. Om det är så att du är en som vill hänga med i det senaste och som vill ge en julklapp som är trendig, så är det ett tips att köpa en julklapp som är valt som årets julklapp. Vill du hellre ge någonting annat än det som har utsetts till årets julklapp, så är det smart att välja något som har varit väldigt populärt under året eller som kommer att vara väldigt populärt under kommande året.

Välja ut årets julklapp 2020?

För att en produkt ska kunna bli vald till Årets Julklapp av HUI, så måste ett eller flera av dessa kriterier först vara uppfyllda – Produkten ska vara en nyhet eller skaffat sigen nyvunnen popularitet för nuvarandeår. Försäljningsvärdet ska vara märkbart för kandidaten eller säljas i stort antal. Produkten ska vara en modern representation av vår tid.

Visst var det så att flera somgissade att den smarta högtalaren skulle utses årets julklapp. Eftersom det är en väldigt aktuell produkt där utvecklingen går framåt och det är idag en allt mer vanligprodukt både i hemmet och andra platser. Stormköket som utsågstill årets julklapp är raka motsatsen till vad en smart högtalare är och det är därför som det är ett hett tips att ta en fundering på om det inte ska bli ett köp av en smart högtalare som alternativ för stormköket.

Årets julklapp stormköket passar perfekt när det är dags att ge sig ut i naturen. Frågan är vilken som kommer att användas och uppskattas mest av en smart högtalare eller ett stormkök. När det är dags för att gå ut i skogen, så är det självklart att stormköket är mer passande, men med en smart högtalare får du nytta av varje dag i hemmet eller lokalen som du befinner dig till vardags och helg.

Smart högtalare – Årets julklapp?

Vi har på känn att den smarta högtalaren snart kommer att bli årets julklapp. Med tanke på att Google Home precis översatts på svenska och att vi i Sverige är snabba på att ta till oss ny teknik, så vet vi också att smarta högtalaren var en riktigt succé under Black Friday 2020 och kommer förmodligen att bli en succé under julhandeln 2020. GoogleHome har vuxit storartat i Sverige under hösten. Varför det har ökat har att göra med att GoogleHome nu finns på svenska.

Åretsjulklappar

Här är några utvalda klappar som kan ge lite idéer:Årets julklapp 2016 – VR-glasögonen,Årets julklapp 2018 – Det återvunna plagget, Årets julklapp 2014 – Aktivitetsarmbandet.

Vad är Smarta högtalare för något?

Nu finns det sätt att kunnastyraditt hem trådlöst. En smart högtalare är en liten enhet som du ansluter via Wi-Fi. Du använder din röstsom fjärrkontroll. När du ska spela upp genom smarta högtalare, så laddas det automatiskt ner information från källor som ärtill för högtalaren, som sedanöverförs direkt till enheten och som kommer att sköta allinformation och databank på enheten som den används på. Smarta högtalarefungerarheltenkelt som en komplettkontroll.

I sig själv gör den ingenting riktigt och har ingen direkt möjlighet att exempelvisskicka meddelanden och liknande. Du styr din smarta högtalare utefter vad som ska spelas uppi bostaden och väljer vilken enhet som du vill streama från. Internetanslutningen för högtalaren sker via Wi-Fi, vilket måste vara befintligt för att kopplingen skall fungera som den ska.