Smartahogtalare.se är den optimalavägvisaren till din smarta världen. Undrar du hur Smarta Högtalare kan fungera?Vill du lära dig funktioner med smarta högtalare?.Vi svarar de vanligaste frågorna som du kan tänka dig. Vi tar dig igenom den smarta djungelndär du använder röstkommandonistället för att använda de traditionella verktygen som tangentbord eller mus. Vill du veta hur du kan ge uppdrag till Google Home eller hur Amazon Alexa kan utföra uppgifter? Vi nämner dessa svar. När du blivit mättad på information får du också veta vilka resultat våra tester visar för dina kriterier. Eftersom vi utför regelbundna tester håller vi våra guideralltid uppdaterade. Vi delar självklart våra tester med våra läsare för att du ska slippa onödig tid att experimentera med produkter. Även om det finns mycket att hitta på internet om enstaka produkter, har vi hos oss bästa jämförelser du kan hitta för att du slipper leta.TEST: Smarta högtalare med assistent 2021 → 9 Expertbetyg av PriceRunner

Vinka hej din nya assistent oavsett om du väljer Alexa, Google Assistant eller Siri.
Ju mer våra hem blir smartare desto mer hjälplösa blir vi utan våra trogna digitala medhjälpare Alexa, Google Assistant och Siri. De står redo i våra enheter och lyssnar till direktiv för att få utföra alla möjliga uppgifter så som ställa in timers, sätta på din favoritlåteller lära våra barn att stavanär de håller på med sina hemläxor.

Olika modeller passar för olika behov Till exempel letar du efter en röstassistans för attanvända i flera rum, bör du hålla dig till en enda plattform. På Smartahogtalare.seförklarar vi de olika alternativen och du blir introducerad till det som passar din smak bäst, tillsammans med rätt enhet för användning i ditt hem.

Smartahogtalare.se rekommenderar Alexa för personersom nyligen har kommit igång med den otroligamånga delar av hemmet till smarta med smarta heminställningar. Google Assistant är det bästa valet för mer enkla uppgifter om att starta musik eller frågorsom du enkelt kan få svar genom en smart högtalare. Om du skulle ha många Apple produkter? Då skulle vi rekommendera Siri till dig.

Amazon Echo och Alexa va först med att introducera röststyrda högtalare med enklare funktioner, och har sedan deras lansering kommit till användning inom TV-enheter samt tredjepartshögtalare. Efter starten av smarta högtalare, tänkte de flesta att du på sin höjd kundepå ett enkelt sätt be den ge kommando om att starta musik. Just för att Amazon godkände att andra externa företag fick använda Alexa anslöt sig smarta hemleverantörer till den för att möjliggöra anslutning avlampor och termostat med röstkommandon.